Midori Japan motorna pila 3,9 KS sa dodatnom opremom

Midori Japan motorna pila 3,9 KS sa dodatnom opremom

Vrt

499,00 KN
47 KN
546,00 KN
Specifikacija
SNAGA MOTORA 3,9 KS
ZAPREMNINA 65 CCM
DULJINA VODILICE 45 CM
GORIVO 4%- OBAVEZNO 2 DCL ULJA NA 5 LITARA
GARANCIJA 12 MJESECI
Opis

NOVO: GRATIS DODATNA VODILICA, LANAC I SISTEM PALJENJA 

 

PROFESIONALNI IZBOR


MIDORI je izbor za profesionalnog ili intenzivnog hobi korisnika.
Snažni motor od 62 cmm  vodilica i lanac od 45 cm dizajnirani su za veće i zahtjevnije poslove pile kao što su održavanje terena, sječa stabala i sječa i radovi u šumarstvu.


MOTOR 62 ccm., 2-taktni motor ima dekompresijski ventil za jednostavno pokretanje hladnim pogonom i ima tehnologiju motora EURO 2, koja omogućuje ne samo dulje radno vrijeme, veću brzinu rezanja i više različitih vrsta drva, već i dulju radnu snagu. Nudi znatno niže emisije i potrošnju goriva što ga čini optimalnim izborom za okoliš.

SIGURNOST ZA UPOTREBU
Sa samo 6,7 kilograma omjer snage i težine ove motorne pile s gornjom ručkom omogućuje jednostavno upravljanje u restriktivnim područjima, ali uz dodatnu zaštitu od "inercija" temeljenog sustava za povrat, koji automatski aktivira kočnicu lanca ako osjeti naglu silu prema gore plus tu je i teška dvostruka okretna ručna kočnica lanca koja će dovesti do trenutnog zaustavljanja u slučaju da ikada doživite 'povratak'.

KORISNIČKI JEDNOSTAVNA 
MIDORI ima bočni mehanizam zatezača lanca i prilagodljivi sustav automatskog podmazivanja lanca tako da možete mijenjati protok ulja ovisno o poslu koji obavljate.
Na dnu ručke nalazi se višestruki alat za pile, tako da se svako podešavanje može brzo izvršiti, a da ne morate napustiti svoje radno mjesto da biste pronašli komplet alata.

Imajući na umu udobnost, MIDORI ima antivibracijsku ručku što čini duža razdoblja upotrebe ugodnijom i smanjuje rizik od mogućih ozljeda.

SIGURNO SKLADIŠTENJE
Kada se ne koristi,  može se sigurno pohraniti, uključujući i kruti poklopac šipke za motornu pilu kako bi zaštitili rezne spojeve od oštećenja i velika torba za nošenje s ručkama i naramenicama za siguran transport na mjesto i van njega.

ULTIMATIVNA SIGURNOST
Ergonomsko dizajnirane ručke opremljene su antivibracijskom tehnologijom za povećanje udobnosti i zaštite ruku korisnika, izgrađene uz sigurnost, dvostruka okretna sigurnosna kočnica zaustavlja lanac u slučaju povratnog udarca.  sadrži mehanizam za hvatanje lanca koji pomaže u sprječavanju bacanja lanca prema rukovatelju, ako se lanac pokvari ili postane iskontroliran hvatač lanca, uhvati lanac kad iskoči prema dolje i skrati ga.

 

ŠTO JE U KUTIJI
Sadržaj paketa: 1 x motorna pila, 2 x MIDORI vodilica, 2 x MIDORI lanci, 1 x više alata, 1 x komplet alata, 1 x dosje sa motornom pilom, 1 x boca za miješanje goriva / ulja, 1 x poklopac šipke, 1x dodatni sistem paljenja.

 

Google Drive

Šifra
Midori Japan motorna pila 3,9 KS sa dodatnom opremom 104
content ID
1123
SKU
PILA-MJ-104